Proč naše kúry

Proč naše kúry

Co vlastně jsou směsi DOKTOR ČAJ?

Naše kúry jsou originální směsi tradičních i moderních bylinek, které představují přírodní cestu k péči o své zdraví.

Jaký je tedy rozdíl mezi čajem a bylinnou kúrou?

Čaje pijeme na chuť, nepravidelně. Luhují se krátce jen pár minut. Můžeme je nazvat pouze doplněním dne. Naše bylinné kúry se pijí pravidelně vždy 21 dní a poté se dává 9 dní pauza. Navíc se byliny luhují podstatně déle, někdy až 30 minut. Pak se zcedí a začínají pomalu popíjet klidně až hodinu, ale i déle.

Jaký to má tedy efekt?

Jedinečnost našich kúr spočívá v tom, že pokud necháme bylinky v horké vodě (cca 80 stupňů Celsia) dlouho (vesměs půl hodiny), mají čas se důkladně vyluhovat a jsou silnější. Navíc v dané chvíli člověk opravdu myslí na své zdraví a jeho podvědomí pracuje v jeho prospěch.

Tomu se říká placebo efekt, ne? Víra má mě vyléčí.

A proč ne? Důležitý je výsledek. Kdyby někteří nemocní lidé nevěřili, už nejsou mezi námi. Důležité je taky odhodlání. Naše heslo najdete všude stránkách. POMŮŽEME TĚM, KTEŘÍ POMOC CHTĚJÍ.

Proč tedy DOKTOR ČAJ, proč ne kúra?

DOKTOR ČAJ si lidé lépe zapamatují a navíc v řadě případů se na nás obracejí ti, kterým tradiční medicína nezafungovala. A u nás fungujeme bez tabletek.

To si tak moc věříte?

Každého NEmůžeme uzdravit. Můžeme vypomoci, ulevit, vyčistit, odstranit, nahradit některé pilulky nebo směřovat ke zdraví. Jsou však i lidé, kterým nepomůžeme. To jsou ti, kteří nevěří bylinkám anebo nechtějí pomoci. Ti ať navštíví svou lékárnu!

Až tak drsně?

Není to drsné, můžeme pomáhat jen tomu, kdo opravdu chce. Učíme lidi, aby se do zdravotního problému ani nedostali. U lidí jde o už zprofanované slovo PREVENCE.

Jak tedy postupovat?

Je to velmi jednoduché. Pokud potřebujete něco v těle řešit, chcete a věříte bylinkám, klikněte na našich stránkách na ve sloupci CO VÁS TRÁPÍ na vybranou soustavu, prostudujte si vše co ke kúrám uvádíme, případně nás zkontaktujte a pak si objednejte. Doporučuji užívat opravdu 3 týdenní kúru a pak si dát 9 dní volno nebo ji nahradit jinou kúrou. Všechny kúry jsou pitelné a některé dokonce i chutné.

Mám ještě jeden dotaz. Mám zdravotních problémů víc. To všechno najednou vypiji a bude to?

NE. Většina lidí se celý život o se o své zdraví nestará a nyní by chtěli mít všechno za měsíc v pořádku. Tak to prostě nejde. My se zaměřujeme vždy na jeden maximálně dva problémy současně, ty které na sebe navazují. Naše kúry neřeší následek, věnují se příčině. Proto naši zákaznici, kteří naše kúry užívají, se nám vrací a vybírají byliny nejen pro sebe, ale i pro své rodinné příslušníky a přátele.

Co byste chtěl říct závěrem?

Život žijeme jen jednou. Proto své zdravotní problémy neodkládejte. Vraťme se k přírodě, bylinkám, ty fungovaly odjakživa. Odměnou za to budou krásné chvíle v kruhu Vašich blízkých a přátel.