Hubněte, čistěte, bojujte s alergiemi, kvasinkami s našimi bylinkami

Hubněte, čistěte, bojujte s alergiemi, kvasinkami s našimi bylinkami

Nejprodávanější kombinace našich bylinných kúr loňského a letošního roku na www.doktorcaj.cz.
Každé roční období více či méně ovlivňuje náš organismus a v každém z nich můžete užívat většinu z nejoblíbenějších bylinných kúr - ať už máte v plánu své tělo čistit, detoxikovat, zbavit jej stresu nebo nadbytečných kilogramů. Když tato přání zkombinujete, vyjde nám přehled kúr, které jsou v tomto období ideálem a nejvíce žádané. Seřadili jsme je pro Vás do následujících kombinací. Zde jsou ty nejprodávanější loni i letos.

Detoxikace organismu

HUBNĚTE

Hubnoucí kúra Nadváha, tukové polštáře, celulitida, chuť na sladké, únava. Trápí vás to a nelíbí se vám jak vypadáte?
Když se chcete zbavit tuku, nestačí pouze dieta a už vůbec ne stresující odpírání si všeho jídla! Efektivnější je jídelníček si lehce upravit a nasadit účinnou taktiku pro odbourávání tuku a snižování přebytečných kil.
Naše Hubnoucí kúry 1 a 2 jsou osvědčené a jsou nejprodávanější na tomto webu. Chaluha, yerba maté, svízel, olše a další jsou byliny, které kromě toho, že vám jejich užívaní rozpouští tuky, nastartují metabolismus, jsou lehce projímavé, snižují hmotnost, navíc vám také pomáhají s vylučování toxinů z těla a snižují chuť k jídlu. Krušina se navíc postará o vyčištění střev, které v případě dlouhodobého zanesení blokují správné zažívání a také spalování tuku. Kúru na hubnutí u nás najdete ve dvou provedeních, které se navzájem doplňují. KÚRU NA HUBNUTÍ 1 užíváte v dopoledních hodinách. Omezí Vám chuť k jídlu, nastartuje metabolismus a rozpouští tuky. Odpolední kúra HUBNUTÍ 2 navazuje na 1 a podstatně Vám sníží chuť na sladké a navíc díky vrbce úzkolisté Vás přivede do klidu, což je velice podstatná věc při snižování hmotnosti. Pokud jste ve stresu NEHUBNETE!!! Jejich vzájemná kombinace je mimořádně efektivním způsobem jak vyčistit tělo od tuku a usazenin. Naši zákaznici po těchto kúrách v průměru shodí za měsíc cca 3-4 kilogramy.

Hubnoucí kúry zakoupíte zde

DOPŘEJTE SI OČISTU ORGANISMU

Jste oteklí, unavení a špatné spíte? Také vás před nedávnem skolila viróza nebo chřipka? Léky vám dříve či později zabraly, ale zbytky léků a chemických látek neskončily jen v játrech. Máte je v lymfě, krvi, ledvinách, kloubech a také ve svalech. Proto je právě teď nutné zaměřit se na vnitřní očistu celého vašeho těla.

Čistící kúra Již staletí se k tomuto účelu používají a jsou naprosto ideální kopřiva, bříza, ostropestřec, kořen pýru a čekanka. Právě na nich je postavena naše ČISTÍCÍ KÚRA. Škodlivé látky vyplavené z celého těla do krevního oběhu stáhne kopřiva do ledvin a tím, že bříza je močopudná a přinutí vás vypít více tekutin, dostane nahromaděné škodliviny z vašeho těla ven. Ostropestřec mariánský, kořen pýru, spolu s čekankou se používá od pradávna na čištění a regeneraci jater. Čistící kúru užívejte ráno nebo dopoledne, nejlépe na lačno nebo mezi jídlem.

Oteklé nohy, klouby, naběhlé uzliny, zvětšená štítná žláza jsou příznakem výrazného zanesení lymfy. Lymfatické cesty jako odpadní systém těla jsou velkým pomocníkem pro vylučování nežádoucích látek. Dobré vyčištění lymfy vás zbaví zánětů, nepříjemných otoků a s tím spojené dlouhodobé únavy. Proto je jedním z našich nejužitečnějších bylinných pomocníků LYMFATICKÁ KÚRA a její dvouzubec. Ten kromě čištění lymfy detoxikuje vnitřní orgány a léta se používá v léčitelství také proti lupénce. Čištění lymfy spolu s očistou cév zajistí pohanka, šalvěj jako silné přírodní antiseptikum vám pomůže při zánětech. Lymfatická kúra doplňuje ranní Čistící kúru a proto ji pijte v odpoledních hodinách. Za měsíc užívaní sami poznáte, že nejste již tak unaveni a cítíte se podstatně lépe. A léto může začít...

Čistící a Lymfatickou kúru zakoupíte zde

DETOXIKUJTE JÁTRA A POSILUJTE IMUNITU

Trápí vás únava,jste negativní a v noci se často budíte? Trápí vás paraziti? Jste po borelióze?
Jak jistě víte největším filtrem našeho těla jsou játra. Uvědomme si, co všechno sníme a všechny škodlivé látky, které nedokáže naše tělo vyloučit musí někde skončit. A to jsou právě játra. Velké nahromadění škodlivých a toxických látek v těle vede k překyselení organismu, který je potom živnou půdou pro růst a život různých druhů parazitů, celých kolonií bakterií a metastázických procesů. Abychom tomu zabránili je nutné o játra pečovat a zároveň silným posílením imunity vytvoříme parazitům prostředí ve kterém nedokáží přežít.

Trápí Vás játra? Bylinná kúra TRÁPÍ VÁS JÁTRA? je postavená pro celoroční detoxikaci jater. Z větší části se skládá z kořenů vysoce čistících bylin, které účinně podporují játra ve vypuzení usazených škodlivin a jedovatých látek nahromaděných v průběhu roku. Eleuterokok - Sibiřský ženšen je silně povzbuzující bylina a kromě detoxikace také dodává tělu spoustu energie. Řepík je jednou z našich nejsilnějších očistných bylin, stejně jako dobře známý Ostropestřec Mariánský. Tato kombinace regeneruje játra a velice dobře působí na žlučník a žlučovody. Již po prvním týdnu užívání pocítite ústup únavy a nárůst energie, což je známkou úspěšně probíhajícího čištění. Jaterní kúra se používá v podvečerních nebo večerních hodinách, protože doba regenerace jater přichází mezi 1 až 3 hodinou ranní.

Naopak bylinnou ANTIPARAZITNÍ KÚRU užívejte v ranních a dopoledních hodinách. Její největší síla je v kombinaci silných očistných bylin jako je kořen pýru, pupeny černého topolu, které ničí parazity a bakterie a také bylin imunitních jako je lapacho a třapatka. Právě velké množství červeného lapacha je odpradávna osvědčeným receptem na rychlé posílení imunity. Kombinace u nás pěstované třapatky se silným lapachem a očistnými bylinami je v podobě Antiparazitní kúry stará osvědčená věc pro správně pracující imunitní systém.
Ještě jeden tip: Jste po borelióze?
Tato naše kombinace kúr patří k nejúčinějším v celostní medicíně a máme již stovky zcela uzdravených pacientů s touto těžko léčitelnou chorobou. Pokud to řešíte nebo víte o někom koho tato choroba trápí, doporučte nás. Poradíme, vysvětlíme a pomůžeme uzdravit.

Jaterní a Antiparazitní kúru zakoupíte zde

ŽÁDNÝ STRES A ÚNAVA

Jste podráždění, výbušní, roztržití, špatně usínáte a v noci se často budíte? Jste psychicky unaveni? Žijete v pernamentním stresu a nic se vám nedaří?
Vaše psychická pohoda určuje váš prožitek ze života. A tak není divu, že když jsme dlouhodobě ve stresu nebo upadneme do deprese či úzkosti, nejen že si pak život neužíváme, ale stresovým vypětím ubližujeme svému tělu a také všem okolo nás. Dostat tělo do pohody a poskytnout mu také pomoc při únavě a stresu vám pomůžou naše bylinné kúry právě na stres a únavu.

Trápí Vás stres a depka? Pro zklidnění, pozitivitu a také odstranění stavů deprese a úzkosti máme bylinnou kúru TRÁPÍ VÁS STRES A DEPKA?. Eleuterokok v hlavní roli je přírodním antidepresivem a zároveň silně povzbuzující bylinou. Sibiřský ženšen, jak se eleuterokoku jinak říká, zároveň projasňuje mysl a povzbuzuje mozek. Vrbka úzkolistá uvolňuje svalové napětí způsobené stresem a meduňka s mučenkou se již od pradávna používá k podpoře spánku a pro nastolení psychické pohody a klidu. Bylinná směs je výborným zklidňujícím prostředkem pro stavy napětí, nervozity, stresu, úzkosti a deprese. Kúra Trápí Vás stres a depka? se pije odpoledne nebo večer.

Pokud zároveň bojujete s dlouhodobou únavou, což je při déle trvajícím stresu a úzkosti poměrně časté, zde vám pomůže kúra TRÁPÍ VÁS ÚNAVA?. Je to povzbuzující prostředek pro mozek, za což vděčí především kombinaci Gingko Biloby a Eleuterokoku. Zároveň však v souladu s tím, že naprostá většina zdrojů únavy spočívá v zaneseném organismu, zejména v játrech, zaměřuje se tato bylinná kúra také na čištění jater. K tomu je v této kúře asi nejznámější jaterní bylina ostropestřec mariánský v kombinaci s po staletí osvědčenou smetankou lékařskou. Její kořen dokáže s játry nevídané věci. Ostatně při čištění jater je ústup únavy první známkou úspěšné detoxikace. Tuto kúru pijte ráno nebo dopoledne. Bude se vám mnohem lépe pracovat a nebudete unavení.
Sami zde vidíte jak funguje celostní medicína. Neřešíme jen následek, ale hlavně příčinu vašeho zdravotního stavu. Kúru Trápí Vás únava? doporučujeme všem, kteří mají problém se svou psychikou nejen v osobním, ale i profesním životě.
Jak se u nás říká "Moje nervy"...

Kúry Trápí Vás stres a depka? a Trápí Vás únava? zakoupíte zde

ZATOČTE S KVASINKAMI

Původců kvasinkových infekcí je celá řada. Silná a zdravá imunita si s většinou kvasinkových zánětů dokáže poradit, ovšem v době zvýšeného stresu, napětí, dlouhodobého vyčerpání v kombinaci například s nesprávným jídelníčkem, nebo nemocným partnerem může dojít k přemnožení kvasinek v organismu. Kromě řešení v podobě zklidnění životního tempa, uvědomění si toho, co nás dlouhodobě stresuje a také zamyšlení se nad potravinami, které jíme, pomohou také bylinné kúry.

Trápí Vás kvasinky? Základem úspěchu je nastolit v organismu zpět bakteriální rovnováhu. Ve zdravém těle žijí spousty užitečných bakterií a mimo jiné pomáhají hlídat, aby se některé druhy nepřemnožily. Pokud k tomu dojde, je dobré podpořit imunitní systém v boji a co nejrychleji nastolit v těle zásadité prostředí. K tomu máme bylinnou kúru nazvanou TRÁPÍ VÁS KVASINKY?, kterou je vhodné používat na všechny druhy kvasinkových zánětů a mykóz. Tymián obsažený ve směsi tvoří spolu se šalvějí jedno z nejsilnějších přírodních antibiotik, které pomohou tělu rozprášit infekci. Účinek je většinou velmi rychlý a doporučuje se kúru doužívat jako prevenci proti recidivě.

Kvasinkové infekce bývají mnohdy provázeny také infekcemi močových cest, které jasně ukazují na souboj těla s nadmírou škodlivých bakterií nebo plísní. I v tomto případě je žádoucí rychle tělu pomoci. Kúra TRÁPÍ VÁS URL POTÍŽE? má mimořádně silný antibiotický účinek. Mnoho našich zákazníků potvrdilo, že efekt byl velmi rychlý a ulevující. Kombinace brusinky, vřesu a medvědice patří k nejúčinnějším na urologická trápení. Jejich síla je doprovázena účinkem břízy, která pomůže dlouhodobě ledvinám i celému močovému ústrojí v očistě a pomáhá jako prevence před opakovanými záněty. Kúru je vhodné mít doma nejen v době kdy Vás zánět zrovna postihne, ale také jako první pomoc, pokud na záněty trpíváte.

Kúry Trápí Vás kvasinky? a Trápí Vás URL potíže zakoupíte zde

ŽIVOT BEZ ALERGIÍ

Opět Vás trápí alergie? Senná rýma, pálení očí, svrbění kůže nebo dráždivý kašel? Teď na jaře to zažívá spousta z nás.
Alergie je přehnaná, nepřiměřená reakce imunitního systému organizmu na látky, se kterými se běžně setkáváme v našem prostředí. Je způsobena nesprávnou aktivací protilátek ze skupiny imunoglobulinu E (IgE) vlivem daného alergenu. Toto vysvětlení najdete na googlu nebo wikipedii.
Ovšem to je následek. Příčinou alergií je poškození imunitního systému díky dlouhodobě usazeným toxinům v těle a narušení hormonální hladiny v našem organismu. To už se ovšem nikde nepíše.

Trápí Vás alerg..? Přehnaná reakce těla na různé podněty (alergická reakce) je typická při silném zanesení těla nečistotami. Stejně tak může být následkem v dětství nebo dokonce v těhotenství užívaných antibiotik či jiných chemických látek. Svůj vliv má i prostředí a hormonální rovnováha. Právě k vyčištění těla od toxinů a pro celkovou hormonální rovnováhu je připravena naše kúra TRÁPÍ VÁS ALERGIE?. Hluchavka a jablečník jsou zásadními bylinami při boji s alergií a při různých druzích hormonálních poruch. O očištění od toxinu a chemických látek z krve se stará kopřiva a celkovou regeneraci imunitního systému ve směsi zajišťuje třapatka a yzop. Ten je navíc navíc jedinečný při bojích se záněty průdušek a při astmatu. Velice důležitý je ve směsi jitrocel, který napomáhá s regenerací tlustého střeva, jehož stav vesměs bývá původcem zvýšených alergických reakcí. Ačkoliv tato naše bylinná kúra díky jablečníku patří k těm lehce hořkým, její účinnost je velmi vysoká, což dokazuje i její vysoký prodej na našem eshopu. Pije se vždy ráno.

Ale jak už víte největším sběračem toxinů a nečistot ve Vašem těle jsou Vaše játra. A právě proto je třeba začít v boji proti alergiím u nich. Bylinná kúra TRÁPÍ VÁS JÁTRA? je postavená pro celoroční detoxikaci jater. Z větší části se skládá z kořenů vysoce čistících bylin, které účinně podporují játra ve vypuzení usazených škodlivin a jedovatých látek nahromaděných v průběhu roku. Eleuterokok - Sibiřský ženšen je silně povzbuzující bylina a kromě detoxikace také dodává tělu spoustu energie. Řepík je jednou z našich nejsilnějších očistných bylin, stejně jako dobře známý Ostropestřec Mariánský. Tato kombinace regeneruje játra a velice dobře působí na žlučník a žlučovody. Již po prvním týdnu užívání pocítite ústup únavy a nárůst energie, což je známkou úspěšně probíhajícího čištění. Jaterní kúra se používá v podvečerních nebo večerních hodinách, protože doba regenerace jater přichází mezi 1 až 3 hodinou ranní.

Už samotné opakování užívaní naší kúry Trápí vás alerg..? snižuje počty a sílu alergických reakcí. Ovšem kombinace obou zmíněných kúr Vám pomůže se alergií úplně zbavit nebo je eliminovat na minimum. To nám potvrzují v emailech naši spokojení zákazníci. Zkuste začít žít svůj život bez alergií.

Kúry Trápí Vás alerg..? a Trápí Vás játra? zakoupíte zde